Storitve in izdelki

  • Montaža izdelkov

Vse pri nas narejene izdelke vam strokovno in kvalitetno zmontiramo.

  • Storitev "na ključ"

Zraven vseh naštetih izdelkov vam na vašo željo z našimi zunanjimi sodelavci nudimo še ostale storitve, ki so potrebne za kvalitetno izvedbo storitve "na ključ".

  • Sodelujemo z arhitektom, oblikovalko, mizarjem, gradbincem in električarjem.

To so izvajalci, ki nam pomagajo pri razširjeni ponudbi naših storitev. Svoje delo opravljajo zanesljivo in profesionalno.

  • Avtomatizacija vrat

Ena pomembnejših stvari pri naših storitvah je tudi avtomatizacija vrat. Naša avtomatska pomična vrata lahko opremimo z različnimi znamkami električnih pogonov. Najpogosteje uporabljamo znamko CAME in NICE. Ti sta cenovno ugodni in kvalitetni. Lahko pa na željo stranke namestimo tudi druge.

  • Vodila za samonosna vrata

Za samonosna vrata uporabljamo vodila proizvajalca Flakus d.o.o. iz Maribora. Vodila so razvili in izdelali na podlagi dolgoletnih izkušenj. Njihov izdelek je kvaliteten in zanesljiv.

  • Antikorozijska zaščita - vroče cinkanje - barvanje

Vsi naši izdelki, ki so na prostem so vroče cinkani. Cink je osnovna in najpomembnejša zaščita za naše izdelke, ki so izpostavljeni vremenskim vplivom. Na cink nanašamo še dodatno posebno barvo, ki ima prav tako učinek zaščite, predvsem pa ima dekorativno funkcijo, saj da izdelku končni izgled. Preko barve lahko nanesemo še patino, s katero izdelek umetno postaramo in oplemenitimo.

  • Rjasti izdelki

Zadnje čase je vse več povpraševanja po naravno rja-stih izdelkih. Za takšen izgled uporabimo namensko izdelano kovino, lahko pa uporabimo tudi navadno črno železo, ki ga po postopku rjavenja zaščitimo z lakom. Za pospešeno rjavenje lahko uporabimo tudi kislino.

Razvili smo tudi poseben način barvanja, ki nam da efekt rjastega železa. Barvamo lahko nanašamo tudi na vroče cinkane izdelke.

 

  • Izdelki

Kovane zunanje ograje

Kovana vrata

Kovane okenske mreže

Kovana vrtna oprema

Kovane notranje ograje in oprema 

Kovani nadstreški

Kovani unikatni izdelki

Različne kovinske konstrukcije

Poslovna darila

Spominki

Kovane rekonstrukcije

Vrtne kuhinje

Kovinsko pohištvo

Stopnice...

 

Rjasto
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu